17.12.2008 15:37

Vzácná návštěva na Klub Íčku

 

 

Z Moskvy na skok ve Zlíně

Kapitán české hokejové reprezentace a bývalý zlínský útočník Petr Čajánek spolu se svým mladším spoluhráčem Karlem Rachůnkem přijali pozvání zlínského sledge hokejového týmu Sedící Medvědi na krátkou besedu.
Přišli v předvánočním čase se svými blízkými do prostor Střediska volného času pro postižené Klub Íčko ve Zlíně osobně popřát Sedícím Medvědům hodně úspěchů v nelehkém postupu z konce tabulky do pozic zajišťujících účast v play off. Zaznělo též ujištění, že i oni ve svém současném angažmá znají pocit marnosti při obdržených brankách po střelách od červené.

Ale hlavně se zajímali o to, jak se dá vhodně využít blížící se desáté výročí začátku zlínského a tím i českého sledge hokeje v souvislosti s jejich zájmem zaštítit další potřebnou podporu sledge hokeje. Petr Čajánek s Karlem Rachůnkem zlínským sledge hokejistům velmi pomohli významnou finanční částkou právě tento měsíc, kdy na konto klubu poslali své odměny za výkony v reprezentaci.

S Petrem Čajánkem toto setkání bylo malé deja vu - byl na Klub Íčku už na počátcích existence sledge hokeje, tehdy jako člen delegace zlínského hokejového Áčka, které se poskládalo na šatně a věnovalo začínajícím sledge hokejistům 20 000. I tehdy to byla správná chlapská pomoc. Poděkování sledge hokejistů oběma pánům je tedy na místě.

 

Roman Herink

—————

Zpět


Kontakt



KLUBÍČKO
ul. Miloše Knesla 4056
76001 Zlín


+420 773765204


Blog

25.06.2011 10:01

Klub Íčko po deseti letech

Jak vnímají naši existenci lidé okolo?

Celý článek

—————