06.04.2011 14:19

Vernisáž jak se patří

 Klub Íčko EXPO-TOUR 2011 začalo ve Vizovicích

Hm, řeklo by se v dnešní nejisté době - na to není čas a ani peníze. Jenže kromě peněz jsou na světě i jiné okolnosti. Tou z nejpodstatnějších je projevený zájem. Naše kolegyně Máca dokázala onen zájem vyvolat - nedaleko, přes humna, ve Vizovicích. Její dlouhodobá spolupráce s místním Domem kultury pootevřela dveře k uspořádání trochu jiné výstavy.

Sešlo se nás při oficiální zahajovací vernisáži dostatečné množství k tomu, abychom získali pro některé z nás úplně první životní zkušenost o správně připravené výstavě. Zazněla slova oficiální, kytice byly předány spolu se slovy díků za možnost prezentovat naši práci, ba zazněla i slova méně oficiální a došlo i na hudební čísla dokladující naši žánrovou pestrost a ošidnost zpěvu bez dostatečně kvalitní paměti na text. Obecenstvo však bylo veskrze tolerantní a všímavé. Pozornosti přítomných pochopitelně neušla nejen skvěle připravená expozice, ale jak bývá při takovýchto příležitostech obvyklé, pozvání ke stolům s občerstvením bylo také zaznamenáno a hojně využito.

Výstava je po několik následujících týdnů otevřena návštěvníkům DK Vizovice, kteří jistě sdělí své dojmy do připravené kroniky. Takže - až výstava ve Vizovicích skončí, opíšeme na tyto stránky ohlasy. Věříme už nyní, že budou motivující a inspirující nejen pro nás, naše tvůrce, ale též pro další provozovatele výstavních akcí. 

Tak příště - třeba u vás ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt



KLUBÍČKO
ul. Miloše Knesla 4056
76001 Zlín


+420 773765204


Blog

25.06.2011 10:01

Klub Íčko po deseti letech

Jak vnímají naši existenci lidé okolo?

Celý článek

—————