03.08.2015 09:33

Od výletu do ZOO Lešná nás neodradilo ani tropické počasí

Ráno o půl deváté jsme se všichni sešli před hlavním vstupem do areálu a rovnou jsme zamířili do nové expozice k rejnokům.

 Rejnoky jsme si mohli pohladit a ti odvážnější i nakrmit. V této místnosti byly umístěny i akvária s mořskými živočichy.

 Na další úsek cesty jsme se posílili občerstvením.  Navštívili jsme tropickou halu Yucatan, kde jsme  měli možnost poznat rozličnou faunu i flóru, která se v této oblasti vyskytuje.

Asi největší úspěch, sklidilo krmení lachtanů, kde nechyběl ani odborný výklad jejich ošetřovatelky.

Další naše cesta směřovala k tučňákům, další  směr byl k africkému území, kde jsme mohli pozorovat žirafy, zebry, slony a další zajímavé zvířata žijící v této zemi. V Etiopské expozici upoutaly naši pozornost surikaty, kde jsme se mohli osvěžit v tropickém počasí ledovými tříštěmi a ledovou kávou. Na další etapě naší cesty nás čekala Asie,  Austrálie a Amerika. Po dobrém obědě jsme se vydali na zpáteční cestu přes Mexické území.

Na konci výletu nechyběla ani tradiční projížďka vláčkem. U východu z areálu jsme se  osvěžili pod velkými větráky s tryskami, které rozprašovaly příjemnou chladivou mlhu.  

Jak vše probíhalo se můžete podívat ZDE:

 

 

—————

Zpět


Kontakt



KLUBÍČKO
ul. Miloše Knesla 4056
76001 Zlín


+420 773765204


Blog

25.06.2011 10:01

Klub Íčko po deseti letech

Jak vnímají naši existenci lidé okolo?

Celý článek

—————